"The blues ain't nothing but a good man feelin' bad"

Nieuws

23 augustus 2015
Zebrafestival 2015 Gemert
Zebrafestival 2015
Gisteren een fantastisch optreden op het Zebrafestival in Gemert. Vol gas en knallen met die hap. Het publiek genoot en wij zeker ook, bedankt Gemert en wellicht tot een volgende keer. Mooi festival.28 februari 2015
Optreden Bluescafe Apeldoorn
Apeldoorn feb 2015
Afgelopen vrijdagavond weer naar Bluescafe Apeldoorn. Opnieuw een fantastisch optreden daar. Altijd een goed gevuld cafe met geweldig bluespubliek. Daarom komen we daar ook altijd graag terug. Het was weer een mooie avond voor het publiek maar ook voor ons. Jan bedankt en we zien jullie weer in december.check de videos.
video
check de fotos
Apeldoorn feb 2015
check de fotos van Hans Smit
Apeldoorn feb 2015


07 januari 2015
Optreden RTV Zwolle, Bluesworld
Zwolle RTV
Gisteren naar Zwolle geweest en een radiogig gedaan bij bluesworld.nl. Bij RTV Zwolle met Cor en Tonio. Interviews en een live optreden voor de radio, een geweldige avond. Bedankt Bluesworld.
check de opnames.
video
check de fotos
Bluesworld


26 oktober 2014
Grand Cafe de Hopbel Schijndel
Schijndel 2014
Een goed gevuld Grand Cafe de Hopbel in Schijndel gisterenavond. Een fantastisch publiek en dat moest dus wel een geweldig optreden worden en dat was het ook. We komen volgend jaar hier zeker terug dat is al afgesproken met de kroegbaas die zelf ook zeer tevreden was.

check de fotos
Schijndel 2014


24 mei 2014
Bluescafe Apeldoorn
Bluescafe Apeldoorn 2014
Een fantastich optreden gisteren in Apeldoorn bij onze CD presentatie in het Bluescafe. We speelde een volledig optreden waarbij we ook alle nummers van de CD speelden en de sfeer was geweldig. Het cafe zat vol en het werd een geweldige avond. Bedankt Apeldoorn en we hebben al met Jan de volgende datum voor het Bluescafe afgesproken.


check de videos.
video
check de fotos
Bluescafe 2014


14 mei 2014
de nieuwe CD "Jamming at Lucifer's"
Jamming at Lucifer's
Vandaag is de CD "Jamming at Lucifer's" uitgekomen. De lang verwachte opvolger van Someday. De tweede CD met allemaal eigen werk. 23 mei is de officiele release in Bluescafe Apeldoorn. Enkele teksten van het nieuwe album verwijzen naar Pim en Arnold. Het titelnummer Jamming at Lucifer�s is er daar ��n van. Het verteld het verhaal van Pim en Arnold die nog elke week ergens ver boven ons jammen in het caf� van Lucifer. Ook P&A-boogie verwijst naar Pim en Arnold (�why they had to go�). De CD laat de verscheidenheid van de blues horen. Van heel klein in All she wants, traditioneel in Black cat blues tot ruiger in You and Me, A shot of blues en Quit your low down ways. Maar ook ballads als Bad luck coming my way en When I think of you vindt je op deze CD. Je kunt bij soundclips stukjes van de nummers beluisteren. De CD kost 10 euro.


08 december 2013
de Preek Uden
de Preek 2013
Wat een avond gisteren in cafe de Preek gisteren 7 dec. Een top-optreden in een bomvol cafe. Het huis was bijna te klein en helemaal toen ook Lee Roy nog even meespeelde. Wat blijft het toch een heerlijk cafe met een geweldig publiek om voor te spelen. Dit zijn de avonden waar we het voor doen. Patrick en de rest van de crew bedankt en hopelijk tot snel tot weer zo'n topavond.

check de video van de Preek op Facebook.
video
check nog meer videos op youtube.
video
check de fotos
de Preek 2013


25 oktober 2013
opnames nieuwe CD december 2013
Het is bijna zover, we gaan eind december beginnen met de opnames voor de nieuwe CD, de opvolger van Someday en waarschijnlijk komt deze ergens in het voorjaar van 2014 uit. 6 jaar na zijn voorganger maar weer met allemaal eigen werk

17 augustus 2013
de Machinist Oss
Mol 2013
We zijn nog even aan het nagenieten van het optreden gisteren in Oss in de Machinist. Wat een geweldig cafe met een prachtig publiek gisteren. Brabantse gezelligheid op zijn best. Dus we komen graag nog een keer terug.


check de fotos.
Machinist 2013

check de video op youtube.
video

17 maart 2013
t Voske Mol Belgie
Mol 2013
Gisteren was het optreden in Mol in Belgie. In een tent aan het cafe waar het erg gezellig was en we een fantastisch leuk optreden hebben gehad. Vier toegiften en vandaar dat het ook erg laat werd, we waren om half vier pas terug. Maar het was dus erg leuk en we komen graag nog een keer terug in Mol. Bedankt Geert & Myriam en tot de volgende keer

check de fotos.
Bluesbus Bluescafe Apeldoorn 2012

01 december 2012
De Bluesbus naar Bluescafe Apeldoorn
Apeldoorn 2012
Met de Bluesbus naar het Bluescafe in Apeldoorn. Het was helemaal geweldig eerst in de bus zelf, erg gezellig, en later op de avond in Apeldoorn in het Bluescafe. Een geweldige avond die voor de echte liefhebbers dus begon in de Bluesbus waar meteen een heerlijke sfeer hing en we ons heel relaxed naar Apeldoorn lieten rijden. Gestart in Veghel toen naar Schaijk en uiteindelijk de laatste bluesfans opgehaald in Ravenstein. In een lekker vol cafe in Apeldoorn een fantastisch optreden gespeeld waar we drie nieuwe nummers hebben laten horen die goed in de smaak vielen. Het publiek in Apeldoorn was echt grandioos. Er werd meegezongen en gedanst het was helemaal top. Bedankt Apeldoorn jullie waren fantastisch. En zoals Jan al aangaf komen we hier zeker weer terug en nu laten we er geen zes jaar overheen gaan als het aan ons ligt komen volgend jaar al weer. Naast het geweldige optreden was ook de hele busreis dus een succes dus dat gaan we volgend jaar zeker ook nog een keer overdoen.

check de fotos.
Bluesbus Bluescafe Apeldoorn 2012

check de video op youtube.
video

28 oktober 2012
Met de bus naar Apeldoorn 1 december 2012
Wil je een optreden bijwonen? Natuurlijk wil je graag mee naar Apeldoorn op 1 december naar een daverend optreden van Down and Dirty. Wij hebben een bus geregeld, je kunt opstappen in Veghel, Schaijk of Ravenstein. Kosten buskaartje naar Apeldoorn en terug: 1 Euro. Een mooi uitje voor maximaal 54 personen dus geef je op bij Nico voor een plekkie in de bus. vreeburg@vetvice.nl

14 september 2012
Interview in Brabants Dagblad over Doe Di Doe De
Onder de Loep
Gisteren is er een artikel verschenen over de single in het Brabants Dagblad in "Onder de Loep". bekijk hier het hele artikel van 'Onder de loep" (Brabants Dagblad)
13 augustus 2012
Release videoclip en mp3 van Doe Di Doe De
Doe Di Doe De
Vandaag is het dan eindelijk zover, de lang verwachte release van de single Doe Di Doe De. Via Social Media (Youtube en Facebook) hebben we de videoclip uitgebracht. De mp3 is tijdelijk gratis te downloaden van onze site en je kunt hem ook beluisteren en downloaden via Sporify en iTunes. Een Rock & Roll nummer in onvervalst Brabants dialect. check de video op youtube.
videoclip Doe Di Doe De
17 juni 2012
16 juni optreden Cafe op d'n Hoek in Veghel
Gisteren speelden we in Cafe op d'n Hoek in Veghel. Wat een geweldige avond. We hebben echt fantastische filmbeelden kunnen maken voor de videoclip. Het publiek deed echt geweldig mee en dat zijn echt mooie beelden waar we mee vooruit kunnen. Nu nog wat shots buiten maken en dan kunnen we aan de slag. Bedankt Caf� op den Hoek en vooral het publiek bedankt en uiteraard Bart, Marcel en Jan Pieter voor het camerawerk. Dit gaat echt een hele mooie clip worden.

13 mei 2012
12 mei optreden Kaffee Lambiek Tilburg
Gisteren speelden we in Kaffee Lambiek in Tilburg. Wat een leuk Kaffee om te spelen en wat was het een geweldige avond. Het publiek was helemaal top. Ook in Tilburg is het dan echt Brabants gezellig. Uiteraard speelden we weer Doe di doe deh en ook die viel goed in de smaak maar de rest van de nummers ook. Het was echt een feest om daar met dat publiek te spelen. Jan de kroegbaas vond het ook prima en dus komen we volgend jaar weer terug in Kaffee Lambiek. Dus mensen bedankt en we zien elkaar zeker volgend jaar weer in Lambiek.

17 april 2012
De Preek Uden 15-04-2012
De Preek 2012
Afgelopen zondag was het optreden in de Preek in Uden en het was weer een geweldig feestje daar. Altijd leuk om daar weer te spelen. Het was er druk met weer vele bekende gezichten. We speelden voor het eerst ons nieuwe nummer Doe di doe deh. Voor het eerst in de geschiedenis hebben we een nummer gemaakt in het Brabants en niet in het engels en dat viel duidelijk erg goed bij het publiek check de video maar op youtube.
video


06 maart 2012
Facebook
Vanaf vandaag kun je ons ook bereiken via Facebook. Volg ons op FaceBook

29 januari 2012
voorprogramma Julian Sas de Groene Engel Oss 28-01-2012
Dofferblues 2011
Wat een geweldige avond gisteren in Oss. We mochten het voorprogramma spelen van Julian Sas en dat ging erg goed, het publiek was fantastisch, de zaal zat al bijna vol toen wij begonnen en het publiek vond het prachtig. De avond begon al erg leuk met Julian Sas en zijn band, wat zijn dat leuke en aardige gasten. Eerst samen gegeten en toen wij gingen soundchecken kwam hij en zijn band uit de kleedkamer om gezamelijk te luisteren naar onze soundcheck, erg leuk. Backstage ging het er ook erg gezellig aan toe Julian en Hans raakte niet uitgepraat over gitaren en versterkers en wat voor spul zij allemaal hebben geprobeerd om de juiste sound te krijgen werkelijk een topavond. Julian en band bedankt en uiteraard ook de Groene Engel en in het bijzonder Willy en Liesbeth. Check de video's maar op youtube.
video en de recensie op rootstime


15 januari 2012
Optreden 3 Heere Schaijk
3 Heere 2012
Gisteren sinds lange tijd weer eens in de 3 Heere in Schaijk gespeeld. Een avond met vele bekenden en dat maakte het een erg gezellig optreden. Voor het eerst ons nieuwe nummer Black cat blues gespeeld dat aan het einde volop door het publiek werd meegezongen, hij viel erg goed in de smaak. Een leuk en goed optreden en dat doen we zeker nog een keer over. Check de video's maar op youtube.
video


10 november 2011
Voorprogramma Julian Sas
Het is rond, 28 januari 2012 mogen we het voorprogramma spelen van Julian Sas in de Groene Engel in Oss.
Agenda de Groene Engel

06 november 2011
Optreden Dofferblues 2011
Dofferblues 2011
Dofferblues 2011 was een geweldige editie en wij mochten openen. Half negen begonnen we en vijf over half negen zat de Potter in Schaijk helemaal vol. Voor het eerst speelden we ons nieuwe nummer P & A Boogie. Een nummer dat over Pim en Arnold gaat en dat moesten wij natuurlijk op deze avond voor het eerst spelen het was tenslotte hun festival. En dat ging erg lekker check de video's maar op youtube.
video


16 oktober 2011
Optreden 't Gat in de Markt
t Gat Veghel
Gisteren speelden we weer in cafe 't Gat in de Markt in Veghel. Het was lekker druk en het was een leuk optreden met veel bekenden. Voor het eerst Whipping Post gespeeld en dat ging prima en viel ook goed in de smaak.


19 juni 2011
PinksterLIVE 18-06-2011
PinksterLIVE
PinksterLIVE in The Holy Cow in Schijndel was echt een feest. Wat een geweldig leuk festival in een prachtig cafe met een top publiek. We waren wat eerder zodat we zelf ook de JPK-band konden zien. Daarna konden wij het podium op waar we ook voor het eerst ons nummer a shot of blues speelden. Het werd een mooie avond waarbij ook Jan Pieter van de JPK-band nog even meespeelde als afsluiting van ons optreden, en dat maakte het helemaal compleet afsluiten met twee geweldige gitaristen. Na het optreden ook nog gebleven voor Miss Delta waarmee de de avond voor ons helemaal af was. Helemaal te gek. Holy Cow bedankt en we komen zeker nog een keer terug.


01 mei 2011
Someday downloaden bij BLUESDVD
Vanaf nu kun je de nummers van ons album "Someday" downloaden bij BLUESDVD

18 april 2011
Down and Dirty op Twitter
Vanaf nu kun je ons ook volgen en contact houden via Twitter Follow downanddirtynl on Twitter

02 februari 2011
Radio Blues-Time februari 2011
Deze maand is onze CD Someday de CD van de maand bij radio Blues-Time. Iedere donderdagavond bij vechtdal FM (ook via internet te beluisteren vechtdalfm.nl). Morgenavond draait men daat Don't you sugar me baby, Someday en What's goin' on.

17 januari 2011
De Potter Schaijk 16-01-2011
de Potter
Gisteren speelden we in cafe de Potter in Schaijk. Een thuiswedstrijd met vele bekenden en onbekenden, een mooie middag in een vol cafe.


12 december 2010
't Gat in de Markt Veghel
Mook
Gisteren was het optreden in cafe 't Gat in de Markt in Veghel. Een prachtig klein cafe. Een geweldige sfeer met een enthousiast publiek en dat maakte dit optreden knus, gezellig en een feest.
17 oktober 2010
Bluesparty Mook
Mook
Gisteren was de Bluesparty in Mook. Wat een geweldig leuk festival. Het publiek was echt geweldig en wij hebben hier zelf ook enorm van genoten. Een hele mooie avond waar wij en het publiek ook zeker met veel plezier naar terug kijken. Mook bedankt.
17 september 2010
Artikel uit de Erpse Krant
lees hier het artikel in de Erpse krant

5 april 2010
De Keijzer Spijkenisse
de Keizer
Gisteren was het optreden in cafe de Keijzer in Spijkenisse. En dit was zonder gekheid ons aller leukste optreden ooit. Wat een geweldig cafe en vooral wat een grandioos publiek. Vanaf de eerste noot tot de laatste hebben wij van dit optreden genoten. Enkele mensen uit het publiek gingen zelfs spontaan meedoen op het podium en dat maakte het feestje helemaal compleet. Wat een waanzinnige middag, dit gaan we zeker nog eens over doen, want voor dit soort optredens ja daar doen we het voor. De Keijzer en alle bezoekers bedankt, wij komen zeker nog een keer terug. De Keijzer is een "must" voor iedere bluesband.

20 december 2009
Cafe Royal Mill
Duke
Afgelopen zaterdag was het optreden in Royal Mill. Een groot aantal mensen had toch de ijzige kou getrotseerd en daarvoor onze dank. Een bijzonder optreden waarbij we voor het eerst afsloten met Tush en die viel in de smaak. Hans Schuurmans liet zijn zus zijn trompet halen en speelde een aantal fantastische solo's mee. (staat ook op onze youtube-site) Royal is en blijft een geweldig cafe om te spelen en we komen er zeker nog eens terug (hopelijk met beter weer).25 oktober 2009
Bluescafe Duke Maastricht
Duke
Afgelopen vrijdag en zaterdag waren de optredens in Bluescafe Duke in Maastricht. Een paar geweldige optredens voor ons in een fantastisch Bluescafe. De sfeer was te gek en toen op zaterdag cafebaas Gaby ook nog het podium op kwam en zelf ging meespelen werd het helemaal een feest. Wij kijken terug op een onvergetelijk weekend in Maastricht. Bedankt Gaby en Monique en uiteraard het Mestreechse publiek.05 juni 2009
Jazz Maastricht
De optredens tijdens Jazz Maastricht in Bluescafe Duke 23 en 24 oktober zijn vastgelegd. Eind oktober spelen we dus een weekend in Maastricht bij Bluescafe Duke. (Koestraat 15, dit is dicht bij het Onze Lieve Vrouwenplein)

10 mei 2009
Eerste optreden met Nico
Nico
Het optreden zaterdagavond 9 mei in de drie Heere in Schaijk voelde voor ons als een nieuw begin. Na vele tegenslagen zijn we weer gestart en het voelde goed en het was goed. Een geweldige avond waarvan er nog vele zullen volgen. Er staan inmiddels weer enkele optredens geboekt en we kijken weer vooruit naar de toekomst met nieuwe optredens.6 februari 2009
afscheid van Pim
Pim
Geschokt en intens verdrietig zijn wij door het onverwachte overlijden van ons bluesmaatje.
Op 6 februari 2009 bereikte ons opnieuw een triest bericht van het overlijden van een vriend en bluesmaatje. Donderdag 5 februari is Pim onze gitarist overleden.
Pim, voor ons blijven alleen de mooie herinneringen. Herinneringen van veel plezier, lol en mooie muziek met jou.
We nemen afscheid van een fantastisch muzikant en een geweldig mens. We zullen je missen........

The blues ain't nothing but a good man feelin' bad.


2 oktober 2008
een nieuwe drummer
Nico
Nico Vreeburg is de nieuwe drummer. Na de audities bleek Nico het beste bij ons te passen. Hij heeft dezelfde ambities en instelling als wij en ook muzikaal was er meteen een klik.
Gisteren hebben we de eerste repetitie gehad en we gaan nu hard aan het werk om snel weer klaar te zijn voor nieuwe optredens.
Uiteraard hebben we wat tijd nodig om samen met Nico het repertoire door te nemen. Dus graag nog even geduld, maar geen zorgen het gaat goed komen.28 september 2008
CD releaseparty 27 september
Egbert
Gisteren was het dan zover, de officiele releaseparty van de nieuwe CD "Someday". Een avond waar we alle nummers van de nieuwe CD speelden met als gastdrummer Egbert van Gruythuyzen. Het werd een prachtige avond met aan het einde nog een set met een aantal gastmuziekanten zoals Richard Severijns, Lee-Roy en Nico Vreeburg.
Een avond waar uiteraard ook iedereen nog even stil stond bij het verlies van Arnold, dit was wat hij nog zo graag had willen doen maar wat hem niet meer was gegeven. Wij denken dat hij ergens van boven toch mee heeft gekeken en heeft genoten.21 augustus 2008
We gaan door
Vanavond hebben we als band voor het eerst sinds de uitvaart van Arnold weer eens bij elkaar gezeten. En we hebben (mede dankzij alle aanmoedigingen van bekenden) besloten dat we door willen gaan. We willen alles wat we met Arnold de laatste jaren hebben bereikt niet zomaar als een nachtkaars uit laten gaan.

5 augustus 2008
Een zwarte dag
Arnold
Op 5 augustus 2008 bereikte ons het trieste bericht dat Arnold, onze drummer, vriend en bluesmaatje is overleden.
Arnold, bedankt voor alle mooie jaren met jou in de band.
Wij denken met veel plezier terug aan alle optredens en alle lol die wij hebben gehad met jou en aan het plezier in het samen muziek maken.
Een paar jaar geleden hebben wij voor het eerst gesproken over het maken van een CD met allemaal eigen nummers, zeer zeker ook jou droom. Het is voor ons dan ook zeker een troost en steun dat we die droom nog hebben kunnen realiseren met jou.

Say goodbye, Say goodbye to the blues,
The road has finally taken you,
Where there ain't, where there ain't no more bad news.
Play on, play on through the darkest night,
The road has finally taken you,
Where everything, everything is gonna be allright,
It's gonna be allright,
No more pain, no more sorrow.
(Walter Trout)


27 juni 2008
de release van de nieuwe CD "Someday"
Someday
Vandaag is de CD "Someday" uitgekomen. Een grote mijlpaal voor de band. De eerste CD met allemaal eigen werk. Vorig jaar hebben we al de eerste opnames gemaakt en dit jaar de tweede helft en vandaag is de release. Je kunt bij soundclips stukjes van de nummers beluisteren. De CD kost 10 euro.

7 april 2008
Opnames voor de nieuwe CD 06-04-08
Hans
Gisteren hebben we de laatste vijf nummers opgenomen voor de nieuwe CD. Dat waren de nummers I ain't no good, On the way out, Blues on wheels, My pigeon en Going to Florida. Het ging erg goed en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Nu nog mixen en masteren en dan is het klaar. Ook het ontwerp van de hoes schiet al op en als alles goed gaat komt onze CD in mei uit.
27 januari 2008
Optreden cafe Royal Mill 26-01-08
Het optreden zaterdagavond in cafe Royal in Mill was perfect. De sfeer was fantastich en het publiek was te gek. Deze avond speelden wij voor het eerst ons nieuwe nummer "Blues on wheels". Het publiek vond het meteen geweldig en wij natuurlijk daarom nog meer. Royal is echt een fantastisch cafe voor een bluesband, bedankt.

19 november 2007
Optreden cafe de Preek 18-11-07
de Preek Uden 18 11 2006
Het optreden gisteren in cafe de Preek in Uden was echt helemaal te gek. Het publiek was echt fantastisch waardoor er een geweldige sfeer hing. Aan het einde van het optreden speelde Lee Roy nog als gastmuzikant mee waarmee we het geheel nog eens extra spetterend konden afsluiten. Het was een geweldig optreden zowel voor het publiek als voor ons als band. Cafe de Preek wij komen zeker nog een keer terug.

1 oktober 2007
Nieuwe look voor de site
Vandaag hebben we de site een comlete make-over gegeven, het geheel ziet er wat flitsender en professioneler uit, laat even weten wat je ervan vind met een berichtje in het gastenboek

5 juli 2007
clips van onze eigen nummers op de site
Vandaag hebben we de eerste zes eigen nummers op de site gezet, we hopen dit jaar nog meer nummers op te nemen zodat we eind 2007 of begin 2008 een nieuwe cd uit kunnen brengen met alleen eigen werk

24 maart 2007
opnames eigen nummers
Vandaag hebben we in de studio van het popkollektief in Oss zes eigen nummers opgenomen. We hebben Don't you sugar me baby nog een keer opgenomen en daarnaast de nummers What's goin' on, Someday, So Good, Pain and Sorrow en The smell of Old Spice. We zijn nog druk bezig met meer eigen materiaal dat we hopelijk in het najaar kunnen opnemen. Binnenkort zullen we van deze nummers wat soundclips op de site zetten.

21 januari 2007
cafe Goei Volluk Cuijk
Vanmiddag speelden we in cafe Goei Volluk in Cuijk, een echt bluescafe. Het zat lekker vol en iedereen was dol enthousiast. Het was een gezellig en leuk optreden waar flink werd gedanst. De sfeer was echt buitengewoon goed. We kunnen zeggen dat we in Cuijk het jaar weer goed begonnen zijn.

24 december 2006
drie Heere Schaijk
3 Heere 2006 Jumping Johnny
Gisteren hebben we weer gespeeld in de drie Heere in Schaijk, het ging echt fantastisch. Het was een geweldige avond voor zowel onszelf als voor het publiek. Alles klopte en het ging geweldig. Het was ook de avond dat we voor het eerst ons nieuwe nummer "Someday" speelden, het stond als een huis en het publiek vond het fantastisch. Een mooie afsluiting van een mooi muzikaal jaar en een goede inspiratie om er volgend jaar een net zo'n goed jaar van te maken of nog beter. Voor nu prettige kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar voor iedereen en dan zien we jullie graag in het nieuwe jaar weer.

19 november 2006
Dofferblues 2006 met Sax Gordon
Sax Gordon
Het optreden gisteren tijdens het Dofferblues festival was een groot succes, het optreden met Sax Gordon was fantastisch en het publiek was echt helemaal te gek. De zaal was tot de nok toe gevuld en het werd een geweldig feest. We hadden drie extra blazers erbij gevraagd waardoor het geheel nog swingender werd. We begonnen in de gewone bezetting daar kwamen de blazers later bij en uiteindelijk Sax Gordon. Het blijft ook voor ons fantastisch om met zo'n muzikant te spelen en ook het publiek vond het geweldig.5 juni 2006
Jazz in Duketown
Jazz in Duketown 4-6-06
Gisteren voor de tweede keer gespeeld tijdens Jazz in Duketown en ook dit optreden was weer een echt feest, de boel stond echt op z'n kop met dansende mensen op het biljart. We hadden een aantal gastmuzikanten die er met ons weer een feest van maakten.


4 juni 2006
Jazz in Duketown
Jazz in Duketown 3-6-06
Het optreden gisteren in het Vliegend Hert tijdens Jazz in Duketown was een groot feest, het weer was fantastisch en het publiek was echt helemaal te gek. Twee jaar geleden stonden wij ook hier tijdens Jazz in Duketown en hadden we ook een geweldig optreden, we hadden ons dan ook erg verheugd op dit optreden en ook deze keer was het een feest om er te spelen.

14 november 2005
Bluescafe Apeldoorn
Het optreden van 27 november in bluescafe Apeldoorn komt helaas te vervallen door ziekte. Het is verplaatst naar 25 juni 2006

9 september 2005
Besloten feest met speciale gast Sax Gordon
Sax Gordon
Gisteren was het feest van Wim en Elly waarbij wij hebben opgetreden samen met de amerikaanse saxofonist Sax Gordon. Het was echt een groot feest ook voor ons, het was echt geweldig om met zo'n fantastische artiest en entertainer te spelen. Allereerst Wim en Elly bedankt voor een echt geweldig swingend feest en natuurlijk bedankt Sax Gordon voor een onvergetelijke muzikale happening.


2 juli 2005
Brotherhood mc Antwerp (Kontich)
Brotherhood mc Antwerp
Zaterdag 2 juli een optreden bij moterclub Brotherhood Antwerp. Een geweldig optreden op een mooie locatie van Brotherhood. Aan het einde van de derde set wilde men nog wel meer maar helaas begaf Frank z'n stem het en konden we niet nog meer encore's geven. Brotherhood mc Antwerp bedankt, het maakte voor ons het tweede bezoek aan Antwerpen helemaal te gek.1 juli 2005
Kid's Rythm en blues kaffee Antwerpen
Kid's
Afgelopen vrijdag was het dan zover, eindelijk een optreden in Kid's. Toen wij vorig jaar in Antwerpen speelden wisten we al, dat dit cafe een must is voor iedere bluesband. Het overtrof al onze verwachtingen en het werd een echt grandioos optreden met een geweldig publiek. Antwerpen heeft voor ons iets bijzonders en dat bleek vrijdag opnieuw het geval te zijn. Of het nu de stad is of de mensen dat weten we niet maar het is iedere keer weer een feest om daar te mogen spelen.

13 april 2005
Don't you sugar me baby
Woensdag 13 april hebben we het nummer "Don't you sugar me baby" opgenomen. Het nummer dat Frank en Hans hebben geschreven is bij de optredens steeds een enorm succes dus vandaar dat we het hebben opgenomen. Er zijn bij het laatste optreden in de Drie Heere filmopname's gemaakt en deze gaan we waarschijnlijk samen met de studio-opname gebruiken om een clip te maken.

31 maart 2005
cafe 3 Heere in Schaijk
1e Paasdag hebben we weer na lange tijd opgetreden, we zijn er een tijdje uit geweest door ziekte van een aantal bandleden. Maar dat mocht afgelopen zondag de pret niet drukken het cafe zat tot aan de nok toe vol en we hebben er met het publiek samen weer een feestje van gemaakt, een fantastisch optreden.

17 t/m 19 september 2004
Antwerpen
In het weekend van 17 t/m 19 september zijn we naar Antwerpen geweest waar we tevens twee optredens hadden.
foto's Antwerpen

30 mei 2004
cafe Mad Mick Jazz in Duketown
Gisteren was het optreden in cafe Mad Mick in 's-Hertogenbosch tijdens jazz in Duketown. We speelden kleine sets en na een of twee nummers zat het cafe iedere keer weer vol. Tijdens de pauzes liepen velen weer naar buiten maar steeds weer liep het vol als we gingen spelen. Bij Jazz in Duketown komen ook veel bluesliefhebbers en dat was te merken. De tent stond op z'n kop, Mad Mick was tevreden, het publiek was wild enthousiast en wij ook. Het zou mij niets verbazen als wij volgend jaar tijdens Jazz in Duketown weer in cafe Mad Mick te vinden zijn dus hou het in de gaten.

21 december 2003
De Groene Engel
Gisteren was het optreden in de Groene Engel is Oss. Het was een fantastisch optreden met een geweldig publiek. Een geweldige locatie om als bluesband te spelen met een echt bluesminded publiek.

17 december 2003
Demo "Blue" is klaar
De nieuwe demo "Blue is klaar, binnenkort zullen er soundclips op deze site komen van de nieuwe demo.

12 oktober 2003
Opnieuw de studio in
We gaan weer de studio in voor de opname van de nieuwe demo, in de studio van het popkollektief Oss gaan we de demo "Blue" opnemen.

12 juli 2003
Deze Nieuwspagina vernieuwd
Deze nieuwspagina heeft vanaf vandaag een nieuw jasje. Een nieuwsblad-gelijkende indeling met de laatste nieuwsfeiten over band en bandleden

25 juni 2003
Eigen domeinnaam www.downanddirty.nl
De homepage heeft nu een eigen domeinnaam www.downanddirty.nl. Eindelijk is het dan zover de eigen domeinnaam is er, dat maakt het doorgeven van de site wel even iets makkelijker.

23 mei 2003
Infopagina's vernieuwd
info
De pagina's bandinfo zijn geheel vernieuwd. Een nieuwe duidelijkere indeling met informatie over band en bandleden
19 maart 2003
Nieuwe sologitarist
Hans van der Wijst
Nadat Ton vorige week was vertrokken zijn we meteen opzoek gegaan naar een nieuwe sologitarist. Nog dezelfde week hadden we contact met Hans van der Wijst en kunnen wij nu al melden dat hij de sologitarist is, het klikte meteen en samen met Hans gaan we er weer volop tegenaan.

12 maart 2003
Ton verlaat de band
Ton
Ton onze sologitarist heeft aangegeven de band te verlaten, hij wil zich nu liever op andere dingen gaan richten dan muziek. Wij wensen hem daarbij veel succes.15 januari 2003
CD-nieuws
De opname's zijn afgemixt, binnenkort zal de demo verschijnen. Van een aantal nummers staan inmiddels soundclips op deze site.